Zeilwedstrijden PDF Afdrukken E-mailadres

Wat zijn we trots als bestuur. Op 15 september 2018 streden de groepen in onze admiraliteit nabij het Stichtsestrand bij Huizen/Blaricum, met zo'n 60 boten om de mooiste prijzen.

De opening was om ca. 11:30u, met aansluitend de briefing en daarna de wedstrijden. Het was prachtig zeilweer en er werden twee wedstrijden gevaren.

Maar daarnaast was ook een team van de activiteitencommissie aanwezig. Er was een knopentafel, met een wedstrijd en ook een hele puzzel uitgezet.

Dit in het kader van 2019, dan bestaat Zuwaka 40 jaar, een feestje dus, met allemaal leuke activiteiten. Dit was een welkome aanvulling van deze wedstrijddag. En daar zijn we erg trots op.

De winnaars van de zeilwedstrijden mogen naar de landelijke wedstrijden (let op: minimaal CWO 2 certificaat, verplicht tonen bij deze landelijke wedstrijden, anders mag je niet meedoen.)

De landelijke wedstrijden zijn in het laatste weekend van september en de startbewijzen zijn reeds meegegeven.

Het was een leuke dag, met dank aan: Jurjen de Vries en zijn NTC-club voor de wedstrijdbaan, Simon Buck met zijn AC-team voor de puzzel en het knopenhoekje, aan Denis voor de koffie, thee en de broodjes worst, aan Admiraal Bram voor alle spullen, Peter voor de inschrijvingen en de wedstrijdscores en natuurlijk onze secretaris Camiel voor de vergunning.

 

 
Make Text Bigger Make Text Smaller Reset Text Size

 

free hit counter

Admiraliteit 11 "Zuidwal"