commissies


Training PDF Afdrukken E-mailadres

Camiel Meijneken weet het antwoord op welke trainingen er wanneer gepland zijn voor leidinggevenden van scoutinggroepen. Trainingen worden door de scoutingregio waarbij je groep is aangesloten verzorgd. Via de internetsite van je regio worden alle trainingen in beeld gebracht en kan je je gelijk aanmelden.

 
Nautisch-Technische Commissie: NTC PDF Afdrukken E-mailadres

De NTC draagt zorg voor de kwaliteit en dus veiligheid van de zeilende leden onder ons. Een graadmeter hiervoor zijn de CWO-examens die van tijd tot tijd worden gegeven. Ook de kwaliteit van de boten wordt geregisseerd door deze cie. De evenementen waar ze zichzelf duidelijk manifesteren zijn de diverse zeilwedstrijden, bij Zuwaka en bij onze zeilwedstrijden in september. De NTC is op dit moment weer helemaal bemand.
De NTC kan je groep helpen met ondersteuning en afnemen van theorie- en praktijkexamens, zowel voor leiding als voor de scouts.
Bijv. in de winter theorie leren en dat afsluiten met een examen en dan het voorjaar in met de praktijk oefenen. Tussentijdse metingen zijn ook mogelijk. 
De NTC is bereikbaar via het mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Food en Beverages (F&B) PDF Afdrukken E-mailadres

Als aanhangsel onder de OC werkt de F&B. F&B staat voor Food & Beverage en regelt alles voor de inwendige mens tijdens het Zuwaka en evt. andere activiteiten. Denis Minken vormt deze commissie en vindt altijd wel iemand bereid om de eieren te bakken en snoep te verkopen.

 
Ondersteunings Commissie: OC PDF Afdrukken E-mailadres

De OC heeft een ondersteunende functie en regelt alle materialen, en het vervoer daarvan, die nodig zijn voor de activiteiten, die gedurende het seizoen worden gehouden. Zeker voor een Zuwaka is die een hoop werk waarbij je moet denken aan toiletvoorzieningen, tenten, water, stroom, softijsmachines, pontons, etc. In de loop der jaren is al veel materiaal verzameld en sinds een jaar is dit opgeslagen in een container in Zeewolde. Erwin van Dijk is voorzitter. Daarnaast bestaat de commissie uit o.a. Marcus Booi, Tony van Kampen, Henk Pierik en Xander Bosbeek.

 
Waterwelpen (Dolfijnen) Commissie : DC PDF Afdrukken E-mailadres

De DC is er speciaal voor de kleinere onder ons, de waterwelpen, esta's, zeewelpen, aquawelpen enz. De voorzitter is Irene Koerts. Andere commissieleden zijn Niels, Anthony, Nienke, Annique en Marijke. Zij organiseren jaarlijks het dolfijnenfestijn, dé speldag op en om het water voor de Waterwelpen.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Make Text Bigger Make Text Smaller Reset Text Size

 

free hit counter

Admiraliteit 11 "Zuidwal"